Ta med!

- Registreringsbevis

- Vaccinationskort

- Försäkringsbrev

- Filt eller korg som luktar "hemma"

- Foder

- Koppel

 

 

Villkor

- Alla gäster ska vara regelbundet vaccinerade, även mot kennelhosta (Nobivac DHPPI) Vaccin mot kennelhosta ges varje år och heter PI eller KC.

- Vara försäkrade.  Du som djurägare ska ha en hemförsäkring med ansvarsförsäkring.

- Självklart fria från parasiter och smittsamma sjukdomar

 

 

Hämtning & lämning

När du kommer för att lämna din hund, låt den vara kvar i bilen. Vi skriver inackorderingsavtal och pratar om din hund; sånt som är bra för oss att veta t ex. I samband med att du åker tar vi hunden på en promenad, det blir ett naturligare hejdå. 

När du kommer för att hämta din hund kommer vi ut med den till dig.

Är det första gången din hund är på pensionat? Bli inte förvånad om den är trött när den kommer hem. Tänk på att det är andra rutiner, syn- och luktintryck och mycket annat som händer som inte är som hemma.

 

 

Tänk på!

Vi har inga speciella tider för in- och utlämning utan försöker vara flexibla. I gengäld vill vi att du passar tiden vi bestämt. Om du inte kan hålla den överenskomna tiden, snälla ring!

 Äter din hund medicin? Skriv noga ner hur mycket din hund ska ha och när. Det kostar inget extra för att vi ger medicin under vistelsen. 

 

Besök

Vill du komma och hälsa på för att se hur vi har det innan du ska lämna din hund? Det går jättebra, men boka en tid med oss innan.

 

Avbokning

 Behöver du avboka eller ändra antal dagar hund ska vara inackorderad, hör av dig senast 1 vecka innan du ska komma med din hund.